23. مهر 1396 - 7:42   |   کد مطلب: 32625
ایمنی واستاندارد سازی در دستور کار شهرداری است
ایمنی واستاندارد سازی در دستور کار شهرداری است
مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری در خصوص ست های ورزشی در بوستان های این شهر گفت: :جانمایی این وسایل براساس تراکم صورت گرفته است و در مناطق که جمعیت بیشتر است تعداد آنها افزایش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری همدان در گفتگو با خبرنگار همدان ورزشی گفت:ده ایستگاه ورزشی جدید ویژه بانوان در همدان مشخص شده است که با همکاری آموزش و پرورش، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و هیئت ورزش‌های همگانی، توانسته ایم برنامه ریزی دقیق و مناسبی را به منظور رضایت مندی بیشتر بانوان انجام دهیم.

 

وی با تاکید بر لزوم استاندارد سازی شهربازی های همدان عنوان کرد: همه وسایل ورزشی نصب شده در سطح بوستان های همدان استاندارد هستند.

 

وی ادامه داد:چیدمان ست های ورزشی در پارک های همدان براساس استاندارد های لازم صورت گرفته است.

 

مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری همدان تصریح کرد:  در سطح شهرستان همدان تعداد 45 پارک وسایل ورزشی نصب شده است و استفاده از این وسایل برای عموم آزاد می باشد.

 

 

وی ادامه داد:برای رفاه حال شهروندان دستگاهها طوری جای گذاری شده اند که برای تمام سنین و اقشار قابل استفاده است.

 

ضمیری تصریح کرد: در ابتدا اکثر ست های ورزشی در حاشیه شهر نصب شده بود اما در حال حاضر در تمام نقاط شهر این وسایل نصب شده اند .

 

 وی اضافه کرد:در منطقه یک 9 پارک، در منطقه دو 7 پارک، در منطقه سه 19 پارک و در منطقه چهار10 پارک، وسیله ورزشی نصب شده است.

 

 وی ادامه داد:ایمنی واستاندارد سازی دو مقوله مهم در نصب وسائل ورزشی در بوستان هاست که مورد توجه قرار گرفته است.

 

این مسئول اذعان داشت:شهروندان بر اساس حقوق شهروندی بایستی از اماکن عمومی تفریحی مناسبی برای گذراندن اوقات فراغت بهره مند باشند.

 

 

وی ابراز امیدواری کرد:مردم شهرداری را برای حفظ ومراقبت از وسائل شهر بازی یاری دهند.

 

مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری اضافه کرد:جانمایی این وسایل براساس تراکم صورت گرفته است و در مناطق که جمعیت بیشتر است تعداد آنها افزایش می یابد.

 

 

انتهای پیام/


پایگاه اطلاع رسانی ورزشکاران همدان
ایمیل: nafeehamedan@gmail.com
فاکس: 38214890-081
پیامک: 300071425