به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری همدان در گفتگو با خبرنگار همدان ورزشی گفت:ده ایستگاه ورزشی جدید ویژه بانوان در همدان مشخص شده است که با همکاری آموزش و پرورش، کانونهای فرهنگی هنری مساجد و هیئت ورزشهای همگانی، توانسته ایم برنامه ریزی دقیق و مناسبی را به منظور رضایت مندی بیشتر بانوان انجام دهیم.
وی با تاکید بر لزوم استاندارد سازی شهربازی های همدان عنوان کرد: همه وسایل ورزشی نصب شده در سطح بوستان های همدان استاندارد هستند.
وی ادامه داد:چیدمان ست های ورزشی در پارک های همدان براساس استاندارد های لازم صورت گرفته است.
مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری همدان تصریح کرد: در سطح شهرستان همدان تعداد 45 پارک وسایل ورزشی نصب شده است و استفاده از این وسایل برای عموم آزاد می باشد.
وی ادامه داد:برای رفاه حال شهروندان دستگاهها طوری جای گذاری شده اند که برای تمام سنین و اقشار قابل استفاده است.
ضمیری تصریح کرد: در ابتدا اکثر ست های ورزشی در حاشیه شهر نصب شده بود اما در حال حاضر در تمام نقاط شهر این وسایل نصب شده اند .
وی اضافه کرد:در منطقه یک 9 پارک، در منطقه دو 7 پارک، در منطقه سه 19 پارک و در منطقه چهار10 پارک، وسیله ورزشی نصب شده است.
وی ادامه داد:ایمنی واستاندارد سازی دو مقوله مهم در نصب وسائل ورزشی در بوستان هاست که مورد توجه قرار گرفته است.
این مسئول اذعان داشت:شهروندان بر اساس حقوق شهروندی بایستی از اماکن عمومی تفریحی مناسبی برای گذراندن اوقات فراغت بهره مند باشند.
وی ابراز امیدواری کرد:مردم شهرداری را برای حفظ ومراقبت از وسائل شهر بازی یاری دهند.
مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری اضافه کرد:جانمایی این وسایل براساس تراکم صورت گرفته است و در مناطق که جمعیت بیشتر است تعداد آنها افزایش می یابد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما