همراه اول
17. اسفند 1396 - 0:33   |   کد مطلب: 24501
دانستنی‌های تغذیه‌ای برای کبد چربی‌ها
یک پژوهشگر گیاهان دارویی در همدان گفت: رعایت اصول تغذیه‌ای و روش صحیح غذا خوردن کمک شایانی به کنترل و درمان کبد چرب می‌کند.

"محمدکاظم رشیدی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)_منطقه همدان، اظهار کرد: خوردن کلم بروکلی، کدو مسما با پوست، جوشانده هسته خرما، تمر هندی بدون نمک، شاه‌تره، کاسنی، کرفس و 12 عدد آلو بخارا خشک قبل از وعده شام به درمان و کنترل کبد کمک ویژه‌ای می‌کند.

وی با بیان اینکه بیمارانی که کبد چرب دارند می‌توانند به همراه غذا از کاهو بدون سس و شنبلیله استفاده کنند، افزود: روغن زیتون و کنجد را جایگزین روغن نباتی کنید چرا که در پیشگیری و درمان کبد چرب موثر است.

رشیدی ادامه داد: روزانه چهار لیوان آب معمولی و 4 لیوان آب جوشیده ولرم بنوشید همچنین به همراه غذا از سبزیجات ارگانیک استفاده کنید.

وی توصیه کرد: روزانه یک قاشق زرشک و یک قاشق خرفه میل کنید و بعد از غذا نیز خوردن یک عدد سیب درختی توصیه می‌شود.

رشیدی در خصوص پرهیز غذایی در بیمارانی که کبد چرب دارند گفت: نیم ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا از نوشیدن مایعات بپرهیزند همچنین هنگام خوردن غذا از نگاه کردن به تلویزیون اجتناب شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شیرینی‌جات، شکلات، نوشابه، برنج سفید، غذاهای مانده، خوردن چربی با ترانس بالا و سرخ کردنی‌ها همگی از مواردی هستند که باعث ایجاد کبد چرب و تشدید آن می‌شوند بنابر این باید از موارد فوق خودداری شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار