"محمدکاظم رشیدی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)_منطقه همدان، اظهار کرد: خوردن کلم بروکلی، کدو مسما با پوست، جوشانده هسته خرما، تمر هندی بدون نمک، شاهتره، کاسنی، کرفس و 12 عدد آلو بخارا خشک قبل از وعده شام به درمان و کنترل کبد کمک ویژهای میکند.
وی با بیان اینکه بیمارانی که کبد چرب دارند میتوانند به همراه غذا از کاهو بدون سس و شنبلیله استفاده کنند، افزود: روغن زیتون و کنجد را جایگزین روغن نباتی کنید چرا که در پیشگیری و درمان کبد چرب موثر است.
رشیدی ادامه داد: روزانه چهار لیوان آب معمولی و 4 لیوان آب جوشیده ولرم بنوشید همچنین به همراه غذا از سبزیجات ارگانیک استفاده کنید.
وی توصیه کرد: روزانه یک قاشق زرشک و یک قاشق خرفه میل کنید و بعد از غذا نیز خوردن یک عدد سیب درختی توصیه میشود.
رشیدی در خصوص پرهیز غذایی در بیمارانی که کبد چرب دارند گفت: نیم ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا از نوشیدن مایعات بپرهیزند همچنین هنگام خوردن غذا از نگاه کردن به تلویزیون اجتناب شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شیرینیجات، شکلات، نوشابه، برنج سفید، غذاهای مانده، خوردن چربی با ترانس بالا و سرخ کردنیها همگی از مواردی هستند که باعث ایجاد کبد چرب و تشدید آن میشوند بنابر این باید از موارد فوق خودداری شود.
دیدگاه شما