فکر می کنید که کدو حلوایی نمی تواند جذاب باشد؟ این جایگزین سیب زمینی سرخ کرده، دستور پختی است که نظرتان را کاملا عوض خواهد کرد. حلقه های کدوی کابوچای شیرین حدود یک ساعت در فر پخته می شوند و به شما حلقه های ترد و طلایی قهوه ای می دهند که سیب زمینی سرخ کرده قدیمی کسل کننده را از مد افتاده خواهد کرد. این اسنک کم کالری و خوشمزه، سرشار از ویتامین A و C است و در تمام طول زمستان، سیستم ایمنی شما را تقویت می کند و از آنجا که دیپ سیراکای تند، حاوی کپسایسین و پروتئین است، این سس تند، متابولیسم شما را افزایش داده و درعین حال ماست یونانی، گرسنگی را برطرف می کند و شما را سیر نگه می دارد.
کدوی کابوچای سرخ شده با سیراکای ماست یونانی تند
مواد لازم برای کدوی سرخ کرده
۱ عدد کدوی کابوچای بزرگ که با پوست، برش طولی داده شده، دانه هایش با یک قاشق خارج شده و به شکل هلال های ۲۳ گرمی بریده شده باشد.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا
مواد لازم برای دیپ
۳/۴ فنجان ماست یونانی بدون چربی
۱ قاشق چایخوری سیراکا (بسته به تندی مورد نظر، از مقدار کمتر یا بیشتر استفاده کنید)
۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا (اختیاری)
روش تهیه
۱- فر را از قبل تا ۱۹۰درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
۲- کدو و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب بهم بزنید تا کدو با روغن پوشانده شود. کدو را در یک لایه یکنواخت روی سینی فر پهن کنید و مطمئن شوید که هر بخش با سینی فر در تماس است تا به طور یکنواخت برشته شود. روی آن نمک دریا بپاشید.
۳- آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر کباب کنید، سپس پشت و رو کرده و برای ۲۵ دقیقه دیگر نیز در فر بگذارید.
۴- درجه حرارت را به ۲۶۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۵ دقیقه دیگر تا زمانی که هر دو طرف کدوی کابوچا قهوه ای طلایی و ترد شود، پخت را ادامه دهید.
دیدگاه شما