مهدی رضایی در گفتگو با خبرنگار ما در همدان با اشاره به نایب قهرمانی تیم کاراته سامن در مسابقات استانی اظهار داشت: بنا به دعوت کتبی هیئت کاراته استان همدان تیم کاراته بانوان (سبک کیوکوشین) روستای انوج از توابع بخش سامن در قالب تیم شهرستان ملایر به همدان اعزام شد.
وی افزود: این مسابقات در سه رده سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان با حضور تیم های همدان و تویسرکان و سامن برگزار شد که در پایان این مسابقات به ترتیب تیم های همدان، سامن و تویسرکان اول تا سوم شدند.
مدیر اداره ورزش و جوانان ملایر با اشاره به مقام های انفرادی تیم سامن در این مسابقات گفت: در رده سنی نونهالان فاطمه کولیوند مقام سوم استان و در رده سنی نوجوانان حدیث کولیوند و زهرا سرمیلی به ترتیب مقام دوم و سوم استان را کسب کردند.
رضایی عنوان کرد: همچنین در رده سنی جوانان فاطمه عسگری(مقام اول)، مینا سرمیلی و فاطمه گودرزی(مقام دوم) ومهدیه روزبهانی مقام سوم استان را به دست آوردند.
وی با اشاره به دعوت از کیک بوکسینگ کاران ملایری به جام مدیترانه بیان کرد: سه نفر از کیک بوکسینگ کاران ملایری برای شرکت در تورنومنت بین المللی جام مدیترانه ۲۰۱۵ در ترکیه دعوت شدند.
مدیر اداره ورزش و جوانان ملایر یادآور شد: آرش عابدیان، سهراب بهرامی و میلاد فرجی در حکمی از سوی سازمان جهانی کمربند طلایی جی-وان که یکی از برگزارکنندگان مسابقات رزمی در کشورهای مختلف جهان است برای شرکت در تورنومنت بین المللی جام مدیترانه ۲۰۱۵ در ۸ تا ۱۰ اسفند ماه در شهر آنتالیای ترکیه برگزار می شود دعوت به عمل آمده است.
دیدگاه شما