2 قاشق شکر را با دو فنجان توت فرنگی در یک کاسه ترکیب کنید، خوب بهم بزنید و تا زمانی که می خواهید ترکیب را مورد استفاده قرار دهید منجمدش کنید.
در یک ماهی تابه ی کوچک یک فنجان آب را با یک دوم فنجان شکر ترکیب کنید. ترکیب را به جوش بیاورید و اجازه دهید یک دقیقه بجوشد. از روی اجاق برش دارید و اجازه دهید 30 دقیقه خنک شود.
ترکیب را داخل یک کاسه بریزید و اجازه دهید دو ساعت در یخچال بماند تا سرد شود. دو انبه ای را که قطعه قطعه کردید در مخلوط کن قرار دهید، و از آنها پوره بسازید. پوره را به یک کاسه انتقال دهید، ترکیب شکر و آب و یک سوم فنجان آب لیمو را به پوره اضافه کنید. ترکیب را به محفظه ی منجمئ کننده بستنی ساز منتقل کنید، و با توجه به دستور العمل ترکیب را منجمئ کنید ( حدود 25 دقیقه ) در 5 دقیقه پایانی منجمد کردن توت فرنگی را به ترکیب انبه اضافه کنید.
بلافاصله بعد از تمام شدن کار سوربت را سرو کنید و یا می توانید آن را به یک محفظه انتقال دهید و در فریزر به صورت منجمد نگه دارید.
اگر دوست دارید می توانید سوربت را با توت فرنگی تزئین کنید.
موادی که در این دستور آمده است برای 6 وعده در نظر گرفته شده، هر وعده شامل دو سوم فنجان می شود.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده است.
دیدگاه شما