به گزارش همدان ورزش به نقل از بیتوته؛ هدف از تمرینات سخت، پرورش و رشد بیشتر عضلات و همچنین از بین بردن چربی های اضافه بدن است. اما پیش می آید با وجود اینکه سخت تمرین می کنید، گذشته از اینکه نتیجه نمی گیرید، بلکه عضلات دچار توقف در رشد می شوند و حتی عضلات تونیسیته (حالت طبیعی انقباض ملایم عضلات مخطط که تا قبل از دستخوردگی عصب آن به همان حال وجود دارد.) خود را نیز از دست می دهند!
مواردی که در این مقاله به آن اشاره می شود ، از جمله کارهایی است که باعث توقف رشد عضلات می شود.
√ زیاده روی در تمرینات هوازی
زیاده روی در انجام تمرینات هوازی از رشد عضلات جلوگیری می کند.
اگر تمرینات هوازی زیادی را انجام دهید، ممکن است در خصوص چربی سوزی نتیجه خوبی را بدست آورید، اما در نهایت باید منتظر باشید تا عضلات تونیسیته خود را از دست بدهند! مخصوصا" اگر برای مدت زیادی تمرینات هوازی را انجام دهید و یا اغلب قبل از تمرین تغذیه مناسبی نداشته باشید. دقت کنید اگر تغذیه خوبی نداشته باشید و از طرف دیگر به دلیل انجام تمرینات هوازی کالری زیادی را از دست داده باشید، بدن شما از کالری مورد نیز برای رشد عضلات محرم خواهد شد.
اگر در بدنتان سوخت مورد نیاز عضلات وجود نداشته باشد، متابولیسم بدن شما مجبور به کاتابولیز یا تجزیه عضلات برای کسب انرژی خواهد شد. این یعنی تحلیل بافت عضلات. تغذیه قبل از ورزش هوازی را مطالعه کنید.
√ کاهش کالری مصرفی
فرض کنید بدنتان مقداری چربی دارد، برای اینکه چربی ها را از بین ببرید تا عضلات به خوبی نمایش داده شوند، مجبور به رژیم گرفتن شده اید یا اینکه از مواد غذایی با کالری کمتری استفاده می کنید، در این شرایط دچار کاهش دریافت کالری می شوید. اگر این روال را ادامه دهید و بدنتان را به لحاظ تغذیه به خوبی تأمین نکنید، کاملا" مشخص است که بدن را از دیافت کالری محروم می کنید، در چنین شرایطی اگر تمرینات سختی هم داشته باشید، بدن تنها یک منبع انرژی خواهد داشت، آن هم عضله می باشد!
√ تمرکز بر عضلات خاص
اگر برنامه تمرینی شما به نحوی باشد که هر روز تمرین کنید و در هر روز فقط روی یک عضله خاص تمرکز کنید، باعث رکود و حتی توقف رشد عضلات خواهد شد. توجه داشته باشید که وقتی مثلا" روی عضلات سینه تمرکز دارید، عضلات اصلی در تمرین، سینه هستند اما عضلات فرعی دیگری هم درگیر خواهند شد، این وضعیت برای عضلات مختلف بدن وجود دارد و باعث می شود عضلات به خوبی استراحت نکنند.
√ تمرین بیش از حد
هر چقدر بدن را بیش از حد توانایی که دارد، تحت فشار قرار دهید، باید برای بهبود و درمان آن هم هزینه کنید! زیاده روی در تعداد روزهای تمرین و حتی دوره های تمرین کلید رشد عضلات و عضله سازی نیست. بلکه باعث تورم عضله و به احتمال زیاد آسیب به بافت عضله خواهد شد و در نتیجه رشد مناسب عضله رُخ نخواهد داد. بنابراین بهتر است به تعداد روزهای تمرین و همچنین تعداد ست و تکرار کاملا" توجه داشته باشید.
بدن بافت عضلات را در طول شب ترمیم و بازسازی می کند
√تمرین دادن عضلاتی که بیشتر مورد توجه هستند
عضلات بازو، کمربند شانه ایی و قفسه سینه خیلی بیشتر از سایر عضلات مورد توجه ورزشکاران است و فکر می کنند هر چه بیشتر روی این عضلات تمرکز کنند، بدن آن ها خوب و زیباتر به نظر می رسد، اما در علم ورزش و تناسب اندام، تمرین دادن فقط یک گروه عضلانی کار علمی نیست. آیا می دانید بیشتر از ۷۰ درصد ساختار عضلانی در دست ها و پاهای شماست ؟ از این دو گروه عضلانی مهم غفلت نکنید.
√ انجام ندادن حرکات کششی
شاید خیلی ساده از کنار حرکات کششی بگذرید، اما بهتر است بدانید، حرکات کششی نه تنها از بروز آسیب جلوگیری می کند بلکه باعث افزایش میزان حرکت عضلات و افزایش سرعت ریکاوری می شود، همچنین باعث ایجاد فاصله و فضا بین تارهای عضلانی شده و به بدن اجازه می دهد تا حجم عضلات را افزایش دهد.
√ به اندازه کافی استراحت نمی کنید
بدن بافت عضلات را در طول شب ترمیم و بازسازی می کند، یعنی مقوله رشد بیشتر در شب اتفاق می افتد، بنابراین استراحت کلید رشد حجم عضلات است. اگر به اندازه کافی استراحت نکنید، باعث کاهش توان عضله سازی خود می شوید. نه تنها این، بلکه بدن شما قادر نیست تا به اندازه کافی هورمون های که بر رشد عضلات اثر دارند را تولید کند.
√ انجام تمرینات یکسان و مشابه
اگر تمرینات روزانه مشابهی را برای هفته ها و ماه ها انجام دهید، بدن شما به تمرینات و حرکات عادت خواهد کرد. اگر این کار برای مدت زیادی ادامه پیدا کند، رشد و پیشرفتی در عضلات مشاهده نخواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما