به گزارش همدان ورزش؛ که در روزهای 15 و 16 مهر ماه در اردبیل برگزار می گردد حضور دارند که مي تواند رهاورد هاي فرهنگی و ورزشی بسیار مطلوبي را در پي داشته باشد.
شهردار اردبيل در سي و دومين اجلاس معاونان و رؤساي سازمانهاي فرهنگي و اجتماعي کلان شهرها و مراکز استانها در اردبيل اظهار داشت: اين اجلاس فرصتي بزرگ براي تعامل شهرداران و رؤساي سازمانهاي فرهنگي و ورزشي و اجتماعي است تا توسعه پايدار به صورت همهجانبه در شهرهاي کشور انجام شود.
وي گفت: حضور شهرداران و رؤساي سازمانهاي فرهنگي ورزشي شهرهاي کشور امروز در اردبيل يک حرکت فرهنگي بسيار عظيم است که ميتواند اين همايش علاوه بر توسعه برنامههاي فرهنگي گامي بسيار بزرگ در راستاي توسعه پايدار شهري باشد.
لطفاللهيان با بيان اينکه اجلاس شهرداريها در اردبيل يکي از مهمترين اجلاس در کشور محسوب ميشود، افزود: بررسي پايدار اجتماعي يک بررسي بسيار جدي در اين اجلاس است که شهرداران و رؤساي سازمانهاي فرهنگي ورزشي ميتوانند با ارائه پيشنهادها و راهکارها براي تحقق اين امر سهيم باشند.
شهردار اردبيل با اشاره به اينکه بايد برنامهريزيهاي اساسي مشارکتهاي مردمي در توسعه و آباداني شهر افزايش يابد، گفت: اين امر يکي از نيازهاي اساسي در شهرها است و بايد شهرداريها و رؤساي سازمانهاي فرهنگي ورزشي توجه ويژهاي به اين امر داشته باشند.
دیدگاه شما