همراه اول
26. بهمن 1394 - 9:11   |   کد مطلب: 26183
حمایت از 18 ورزشکار مستعد حضور در المپیک / 31 هیات ورزشی استان همدان دارای فضای اختصاصی هستند
مدیرکل ورزش و جوانان همدان با بیان این که سیاست تخصیص اعتبارات ورزشی همدان بر اساس برنامه‌محوری است، گفت: هیئت‌های ورزشی همدان در ارائه برنامه خود به اداره کل ورزش و جوانان پیش‌قدم باشند .

به گزارش همدان ورزش؛  نشست خبری و گزارش صد روزه کاری مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد و رسول منعم پذیرای سوالات خبرنگاران بود.

رسانه ها عاملی فرهنگ ساز و موثر برای توسعه ورزش استان هستند 

مدیر کل ورزش و جوانان استان در جمع خبرنگاران ضمن خیر مقدم به حاضرین و اشاره به جایگاه و توانایی رسانه ها در فرهنگ سازی و کمک به پیشبرد اهداف ورزشی استان، بیان کرد: از زمانی که مسئولیت ورزش استان را بر عهده گرفته و به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان منصوب شدم تمام توان خود را برای رسیدن ورزش و جوانان به شخصیت و هویت اصلی و جایگاهی که در شأن آن باشد به کار گرفته ام و در این راه علاوه بر یاری همکاران، هیاتهای ورزشی و سمن های اجتماعی به کمک و همیاری رسانه ها نیز نیاز داریم چرا که رسانه ها به عنوان عاملی فرهنگ ساز و موثر بر روی تک تک افراد جامعه می توانند همواره سرعت ما برای پیشبرد توسعه حوزه های ورزش و جوانان استان را تسریع بخشند.

اتفاقات خوبی برای ورزش و جوانان همدان رخ داده است

وی به اقدامات انجام گرفته در مدت کوتاه آغاز مدیریتش بر ورزش و جوانان استان اشاره کرد و گفت: در همین مدت کوتاه اتفاقات خوبی برای ورزش و جوانان همدان رخ داده که از جمله مهمترین آنها نشست های تخصصی با هیات های ورزشی، برگزاری کمیته شناسایی مستعدین المپیک، دیدار با پیشکسوتان و بازنشستگان، دیدار با قهرمانان و سرکشی از اردوهای تیم ملی و دیدار با روسای فدراسیون ها و حمایت از تیم های لیگی بوده است.

وی با تاکید بر جذب بخش خصوصی و کمک گرفتن از ظرفیتها و توانایی های این بخش، اظهار کرد: بخش خصوصی و سرمایه آن میتواند در بحث ساخت و ساز ورزشی کمک شایانی را به ورزش استان داشته باشد که ما نیز با توجه به این مهم 10 پروژه ورزشی را برای واگذاری مطرح کردیم و امیدواریم بعد از بررسی های لازم و حمایت بخش خصوصی این طرحهای عملی شود.

در حوزه فرهنگی اداره کل اقدامات خوبی صورت گرفته است

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در رابطه با حوزه جوانان و سازمانهای مردم نهاد گفت: در حال حاضر استان ما به عنوان یکی از فعال ترین استانهای کشور در ساماندهی و مشارکت سازمانهای مردم نهاد بشمار می آید که وجود 75 سمن در همدان از میانگین سطح کشور که 30 سمن است بسیار بالاتر و در عین حال دلگرم کننده تر می باشد چرا که وجود این سمن ها می تواند مطالبات نسل جوان را به شکل مطلوب تری مطرح و در راه دست یابی به آن تلاش کنند.

وی با مثبت خواندن اقدامات فرهنگی صورت گرفته توسط اداره کل ورزش و جوانان بیان کرد: در ارزیابی حوزه جوانان رتبه سوم کشور را بدست آوردیم و برنامه های خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

منعم کرد: در ارائه وام ازدواج نیز با ارائه 30 میلیارد تومان وام رشد 300 درصدی را در سال جاری داشتیم.

پاس باید از حالت تیمی به یک باشگاه پرقدرت تبدیل شود

منعم در خصوص حضور پاس در استان همدان و نحوه تعامل اداره کل با آن، اظهار کرد: حضور پاس در استان همدان به سود ورزش بوده است اما پاس باید از حالت تیمی به یک باشگاه پرقدرت تبدیل شود و از سایر رشته های ورزشی حمایت کند. 

وی در توضیح وضعیت تیم فوتبال پاس نیز اظهار کرد: با توجه به تغییرات انجام شده در ترکیب تیم در نیم‌فصل دوم تاکنون نتایج خوبی حاصل شده است.

منعم به ارائه بازی خوب بازیکنان پاس در چند بازی اخیر ادامه داد: تیم پاس در یک دیدار با تیم ملی جوانان موفق به شکست این تیم شد و در مقابل تیم راه‌آهن نیز بازی خوبی ارائه داد.

وی با اشاره به بازی تیم پاس برابر داماش افزود: امیدواریم بازی تیم پاس با داماش نتیجه رضایت‌بخشی را برای هواداران و جامعه ورزش استان به همراه داشته باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان عنوان کرد: باید در نظر داشت تیم پاس همدان متعلق به همدان است و انتظار دارم رسانه ها کنار تیم باشد.

توزیع اعتبارات به هیات های ورزشی بر اساس ارائه برنامه خواهد بود

منعم تصریح کرد: تخصیص اعتبارات فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان بر اساس کمیت و کیفیت‌های ورزشی است که یکی از شاخص‌های آن تعداد ورزشکاران سازمان یافته است.

وی افزود: یکی از برنامه‌های جدی هیئت‌ها تدوین تقویم سالانه است و با توجه به این که سیاست تخصیص اعتبارات ورزشی همدان بر اساس برنامه‌محوری است، هر هیئت ورزشی که دارای برنامه اصولی و مدون باشد از اعتبارات لازم بهره‌مند می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان همدان گفت: برنامه‌های اعلام شده در تقویم رسمی و سالانه هیئت‌های ورزشی ارزیابی می‌شود و اگر تخصیص بودجه با اجرای برنامه‌های آن هیئت مغایر باشند، در آینده بودجه آن هیئت ورزشی کاهش می‌یابد.

منعم بیان کرد: در صورتی که هیئت‌های ورزشی برنامه‌های فرهنگی در برنامه خود داشته باشند، اعتبارات خاصی از سوی اداره کل ورزش و جوانان به برنامه‌های فرهنگی تخصیص داده می‌شود.

وی عنوان کرد: برای ما پذیرفته نیست که برنامه فرهنگی از سوی فدراسیون‌ها پیشنهاد شود، اما هیئت‌های ورزشی استان همدان این برنامه را اجرا نکنند، زیرا همدان یک استان فرهنگی است و هیئت‌های ورزشی همدان باید در اجرای این برنامه‌ها پیش‌قدم باشند. 

توسعه به ورزش همگانی و استعدادیابی یک ضرورت است

منعم تصریح کرد: توسعه ی ورزش همگانی در جامعه ی ماشینی و کم تحرک امروز امری ضروری برای حفظ سلامت جسم و روح همه ی مردم است و رسانه ها می توانند موثرترین نقش را در راه فرهنگ سازی این مهم ایفا کنند.

وی افزود: با تجهیز پایگاه ورزش قهرمانی قدم بزرگی در مسیر اعتلای ورزش استان برداشته شد که بر اساس آن از این به بعد استعدادهای ورزشی همدان از سنین پایه به صورت علمی و عملی مورد حمایت و تقویت قرار می گیرند.

حمایت از 18 ورزشکار مستعد حضور در المپیک 

وی مهمترین اولویت ورزش استان را حمایت و توجه ورزشکاران مستعد استان دانست و گفت: به منظور حمایت از ورزشکاران مطرح و مستعد کمیته مستعدین شرکت‌کننده المپیک ریو در استان تشکیل شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان افزود: در کمیته مستعدین شرکت‌کننده المپیک ریوی استان 11 رشته ورزشی و 18 قهرمان تاکنون شناسایی شده‌اند.

وی ادامه داد: قهرمانان شناسایی شده در این کمیته از دی ماه مورد حمایت مالی اداره کل ورزش و جوانان قرار دارند و زیرساخت لازم به منظور پیگیری تمرینات آنان فراهم می‌شود.

منعم با اشاره به برقراری ارتباط نزدیک با فدراسیون‌های رشته‌های شناسایی شده، بیان کرد: به منظور ایجاد انگیزه در ورزشکاران مستعد استان در محل اردو‌ها حضور می‌یابیم و از این ورزشکاران تجلیل می‌کنیم.

وی به رشته‌های شناسایی اشاره کرد و یاد‌آور شد: قایقرانی، تیراندازی با کمان، بوکس، تیراندازی و کشتی از رشته‌های شناسایی شده در المپیک هستند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان اظهار کرد: جانبازان و معلولین،‌ نابینایان و کم‌بینایان، دوچرخه‌سواری،‌ والیبال،‌ دو‌و‌میدانی و سه‌گانه نیز از رشته‌های شناسایی شده پارا‌لمپیکی هستند.

افزایش تیم های لیگی استان در کشور 

وی از عضویت دو‌و‌میدانی‌کار استان در تیم ملی خبر داد و گفت: ایمان طالبی با درخشش و موفقیت در اردو‌های تیم ملی موفق به تثبیت موقعیت خود در تیم ملی صحرانوردی جوانان شد.

منعم با بیان اینکه امسال موفقیت‌های بسیاری در رشته‌های مختلف داشتیم افزود: در رشته‌های بوکس، دو‌و‌میدانی، فوتسال ناشنوایان،‌ پرورش اندام، قایقرانی و جودو عناوین متعددی کسب شده است.

وی به کسب 17 عنوان آسیایی توسط ورزشکاران استان در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: 37 ملی‌پوش جهانی، کسب 26 عنوان جهانی، 45 تیم حاضر در لیگ‌های برتر و 66 تیم در سایر لیگ‌ها از افتخارات کسب شده امسال در ورزش استان است.

مدیرکل ورزش و جوانان همدان یاد‌آور شد: 420 ورزشکار دعوت شده به اردوی تیم ملی داشتیم که از این تعداد 102 نفر برگزیده شدند و در بحث قهرمانان کشوری نیز 685 نفر را تا دو ماه به پایان سال داریم.

با تکمیل پروژه ها سرانه ورزشی هر شهروند همدانی به 90 صدم متر مربع خواهد رسید

وی در خصوص پروژه های عمرانی ورزشی خاطر نشان کرد: علیرغم همه ی مشکلات مالی که در تمام کشور وجود دارد توانستیم بودجه ی خوبی را برای تکمیل پروژه های ورزشی استان کسب کنیم.

وی افزود: سرانه ورزشی استان نسبت به سایر استان سرانه بسیار مطلوبی دارد و با تکمیل پروژه های در دست اقدام سرانه ورزش استان از 68 صدم متر مربع به 90 صدم متر مربع خواهد رسید.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان تاکید کرد: البته این بودجه پاسخگوی نیازهای ورزشی استان وایده آل ما نیست اما این رشد و دریافت همین مقدار نیز با توجه به شرایط فعلی کشور کار بزرگی به حساب می آید.

31 هیات ورزشی استان همدان دارای فضای اختصاصی هستند 

منعم اضافه کرد: همچنین زیرساخت های ورزشی استان بویژه پایگاه قهرمانی و استخرهای سرپوشیده به طور کامل در اختیار شانس های کسب سهمیه المپیک در همدان قرار داده ایم و قرار است تیم روانشناسی حرفه ای را برای این قهرمانان بکار بگیریم.
وی در ادامه با اشاره به توجه ویژه به هیات های ورزشی استان همدان گفت: هم اکنون 31 هیات ورزشی استان همدان دارای فضای اختصاصی هستند و از آنها خواسته ایم در رشد ورزش بویژه استعدادیابی فعالیت لازم را داشته باشند.

از حضور بخش خصوصی در ورزش استقبال می کنیم

وی با بیان این که نگاه ویژه ای به حضور بخش خصوصی در ورزش داریم گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید حمایت و توجه ویژه ای به حضور بخش خصوصی در حوزه های مختلف از جمله ورزش شده که این امکان را به ما می دهد تا برخی از پروژه های دولتی را این بخش واگذار کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با تاکید بر این که دولت به تنهایی قادر به حل تمامی مشکلات نیست تصریح کرد: به طور جدی از حضور بخش خصوصی حمایت می کنیم و از اصحاب رسانه نیز انتظار داریم تا نسبت به این موضوع اهتمام ویژه ای داشته باشیم.

افزایش نظارت بر باشگاه های ورزشی 

وی با اشاره به جدیت اداره کل در خصوص برخورد با باشگاه های متخلف اظهار کرد: به صورت هفتگی و با همکاری نیروی انتظامی و اداره بهداشت و درمان استان از باشگاه های مختلف بازدی به عمل آورده و تاکنون نیز با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است.

این مسئول افزود: البته هدف ما تعطیلی و یا جمع آوری این باشگاه ها نیست بلکه می خواهیم مشکلات موجود را بر طرف کرده و به فعالیت خود به صورت سالم و قانونی ادامه دهند.

توجه به برگزاری مجامع سالیانه هیات های ورزشی

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه تصریح کرد: توجه ویژه به برگزاری مجامع سالیانه هیات های ورزشی داریم و از هیات ها خواسته ایم نسبت به برگزاری این مجامع اهتمام جدی داشته باشند.

وی ادامه داد: به هیچ عنوان فردی برای ریاست هیئت ها در نظر گرفته نمی شود و تنها ملاک حضور و انتخاب افراد در هیات انتخابات و مجامع هیات های ورزشی است.

280 برنامه فرهنگی ورزشی در دهه فجر در همدان برگزار می شود
مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به برنامه های دهه فجر گفت: 280 عنوان برنامه فرهنگی ورزشی همزمان با دهه فجر در استان همدان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه محوریت تمام برنامه‌های فرهنگی ورزشی دهه فجر اشاعه فرهنگ انقلاب اسلامی، پاسداشت آن و انتقال پیام انقلاب به نسل جوان است، این برنامه‌ های فرهنگی و ورزشی را شامل مسابقات فرهنگی ورزشی، مسابقات چهارجانیه اسکی آلپاین کشور و مسابقات ورزشی ویژه کارکنان دولت عنوان کرد.

اولویت نخست را در واگذاری اماکن ورزشی به هیات های ورزشی می دهیم

منعم گفت: در سال 95 و در تحقق ماده 88 سالن های ورزشی را به بخش خصوصی واگذار می کنیم اما هیات های ورزشی برای ما اولویت نخست را دارند.

توسعه متوازن ورزش در استان از اهداف اداره کل ورزش و جوانان می باشد

مدیر کل ورزش و جوانان استان گفت: اداره کل ورزش و جوانان استان همدان به دنبال توسعه متوازن ورزش در سراسر استان است و تقویت ورزش همگانی ، ورزش حرفه‌ای و ورزش روستایی و بانوان را جزو اولویت های کار خود قرار داده ایم.

وی ادامه داد: نگاه عدالت‌محور در توسعه ورزش همدان داریم و در همه جای استان افرادی که شایستگی مدیریت دارند، مورد توجه هستند و نگاه شهرستانی و منطقه‌ای نداریم.

دستگاه‌های دولتی همدان به پرداخت یک درصد بودجه توسعه ورزش اهتمام جدی داشته باشند

وی با اشاره به ماده 53 و تخصیص یک درصد بودجه ادارات به بخش ورزش گفت: اگر این مهم اجرا شود به ورزش همدان کمک شایانی خواهد شد.

وی به اشاره اختصاص یک درصد بودجه دستگاههای اجرایی به ورزش افزود: مجلس مقرر کرده است که 40 درصد از اعتبارات یک درصدی تعلق یافته به بخش ورزش در دستگاه‌های دولتی، به کارکنان اختصاص یابد این درصورتی است که قبل از آن باید 60 درصد از یک درصد را به توسعه ورزش استان اختصاص دهند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان با تأکید بر ضرورت ایجاد هماهنگی و ساز و کار درست برای هزینه‌کرد یک درصد بودجه دستگاه‌های دولتی در بخش ورزش، تصریح کرد: ضروری است دستگاه‌های دولتی یک درصد اعتبارات خود را با مشورت و نظارت اصولی اداره کل ورزش و جوانان استان در بخش ورزش هزینه کنند تا ناهماهنگی و عدم توازنی در این بخش بروز پیدا نکند.

منعم افزود: با اختصاص یک درصد سهم ورزش در بودجه دستگاه ها به ورزش کشور و استان شاهد شکوفایی و تحول عظیمی می شود و دوباره ورزش به روزهای اوج خود باز می گردد.

وی با تاکید به این نکته که سازمان ها و ارگان ها باید به برنامه های ورزشی منظم و فراگیر برای تمام کارکنان توجه داشته باشند، تصریح کرد: سازمان ها باید علاوه بر نظارت بر اجرای صحیح این برنامه ها، انگیزه لازم برای شرکت افراد به فعالیت های ورزشی را نیز به وجود آورند.

منعم مهم ترین اهداف ورزش کارکنان را نیز مهم دانست و انگیزش و بهبود عملکرد کارکنان، شناسایی میزان شایستگی کارکنان و تشخیص و تعیین نیازهای مادی ومعنوی آنان، ایجاد فضای سالم کاری و بازخورد مناسب،‌ایجاد محیط سالم و با نشاط،‌ ارتقای سطح سلامتی و بهره وری مناسب سازمان ها عنوان کرد

دیدگاه شما

آخرین اخبار