به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،حضرت آیتالله خامنهای در پیام نوروزی خطاب به ملت ایران، سال ۱۳۹۵ را سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نامگذاری کردند در همین زمینه به سیر ورزشی و محقق شدن شعار سال در حوزه ورزش شدیم .
شهر تاریخی همدان که امسال در حوزه ورزش 6 المپیکی را روانه ریو کرد نتوانست کارنامه درخشانی در این زیمنه داشته باشد هر چند اعزام 6 نفر در رشته های مختلف قابل تقدیر بود اما نتایج رضایت بخشی حاصل نشد البته حضور بانوی چادری سکینه خدابنده لو را در رژه تیم ها نمی توان انکار کرد و برگ زرینی برای ورزش استان به ارمغان آورد .
ورزش کشور با توجه به شعار سال و اقتصاد مقاومتی شاید دارای نتایج قابل توجهی به لحاظ فنی وبد اما در کل نمی توان اقتصاد مقاومتی را در ورزش 95 بطور آشکار و ملموس حس کرد .
با توجه به صحبت های کارشناسان و مسئولین ورزشی کشور در بخش های مختلف ورزش دارای مشکلات زیادی بوده ایم جابجایی وزیر ورزش باعث از بین رفتن یک سری از برنامه های قبل و نیمه کار ماندن آن ها شدو تغییرات مدیران در بخش ورزش زیاد بود .
در حوزه تجهیزات ورزشی تولیدات داخل نتوانست جوابگوی نیاز ورزشکاران باشد و جوانان مثل قبل مجبورند از وسایل با کیفیت کشورهای بیگانه استفاده کنند نبود تجهیزات ورزشی و تحریم بودن ایران و قیمت های بالای آن ها و حساب شدن با دلار باعث افت در بسیاری از زمینه ها شده است . مثلا در رشته های تیراندازی نبود ساچمه و کار کردن تیراندازان بیش از یکسال بدون ساچمه یکی از دلایل عدم موفقیت آن ها در المپیک ریو بود .
بسیج آماده ارائه خدمات ورزشی در تمام حوزه ها
طی مصاحبه ای که با مسئول بسیج ورزش کشور داشتیم از آمادگی بسیج در تمام زمینه ها صحبت شد و اعلام کردند که در صورت نیاز آماده ایم که به دولت در بخش ورزش کمک کرده و از ظرفیت بسیج و مساجد در پرورش نخبگان ورزشی استفاده کنیم .
رئیس سازمان تربیتبدنی بسیج کشورگفت: تا جایی که در حیطه مأموریت بسیج بوده اقدامات بینظیری در توسعه ورزش صورت گرفته است چه در بخش همگانی و قهرمانی و باشگاهها و زیرساختها که بسیج سعی کرده است پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری و در راستای اجرای فرمایشات بسیج در حوزه ورزش حضور پیدا کند که برای پر کردن خلأهای در سه و چهار محور بسیج فعالیتهای خوبی داشته است و برنامه پنجسالهام به اوج خود رسیده است .
احداث 3000 سالن ورزشی در مناطق محروم
رئیس سازمان تربیتبدنی بسیج کشور ادامه داد: بسیج حدود 3000 سالن ورزشی برای مناطق محروم و شهرستانها احداث کرده است و سعی بر این بوده است که سالنهای ورزشی مناطق محروم تمام استانها را پوشش دهند .
وی با اشاره به بحث توسعهیافتگی در ورزش بیان داشت : نشانه توسعهیافتگی در ورزش در دو بخش قابلتوجه است یکی داشتن اماکن ورزشی برای فعالیت ورزشکاران است و دیگری نیروی انسانی و متخصص در این زمینه است .
آموزش 17000مربی ورزشی متخصص
یزدانی با اشاره به اینکه حدود 17000مدیر و مربی ورزشی بسیج تربیتکرده است افزود: در رشتهای تخصصی مثل شنا تکواندو رزمی و ... بیش از 5000 مربی متخصص تربیتشدهاند .
وی ادامه داد : بسیج سعی کرده است که در کارنامه خودش کمک به ورزش قهرمانی را داشته باشد چراکه کارشناسان به این نتیجه رسیدند که در صورتی میتوانیم روی سکو برویم و مدالهای قهرمانی را کسب کنیم که در بخش قهرمانی تقویت شویم و در همین راستا استعدادیابی را در محور کار خود قراردادیم .
استعدادیابی در ورزش محور کارهای بسیج ورزش
رئیس سازمان تربیتبدنی بسیج کشور گفت: بسیج حدود ده سال است که استعدادیابی را در دستور کار خود قرار داده است و نزدیک به 7 سال است که شروع به فراخوان و دعوت نونهالان و خردسالان کرده است و جای تأمل دارد که میتوان گفت بسیج بهدرستی در این فضا عملیاتی عمل کرده است و بسیج توانست در این حوزه دستاوردهای مهمی داشته باشد و شعارگونه عملنکرده است .
یزدانی ادامه داد: در همین راستا حدود 17000 در رده سنی نوجوانان و نونهالان مد ر 9 رشته پرملال مثل تکواندو، رزمی شنا و ......دستاوردهای مهمی داشته است و توانسته ورزشکارانی زیر مقطع 14 سال تربیت کند که آینده درخشانی را برای آنها در کارنامههایشان میبیند .
وی تصریح کرد: نوجوانان و نونهالان بعد از گذراندن 8 آزمودن تخصصی در بخشهای آمادگی جسمانی و ..........رشته موردنظر آنها مشخص میشود و در رشته مخصوص خود قرار میگیرند .
علاوه بر تجهیزات ورزشی نیمه تمام ماندن طرح های ورزشی در غرب کشور و نه تنها در همدان مزید بر علت است که در حوزه ورزشی دچار مشکل هستیم بیش از 79 پروژه ورزشی نیمه کاره در همدان داریم و به علت نبود اعتبارات همچنان خاک می خورند .
گزارش های رسیده از شهرستانهای همدان و نبود تجهیزات برای دور افتاده ترین روستاها و حتی نداشتن یک توپ ورزشی خانواده ورزش کشور را زیر سوال می برد .
استعدادهای نهفته ای که شکوفا شدن اما به علت نداشتن امکانات و نرفتن به مسابقات کشوری تلاش و زحمت شان بی نتیجه ماند و ورزش را برای همیشه کنار گذاشتند .
در کنار همه اینها حقوق ها و دستمزدهایی از فوتبالیست های مطرح کشوری و بریز و بپاش های آنان منتشر می شود هر روز در فضای مجازی که هر بیننده ای را به فکر وا می دارد .
فوتبالیست هایی که از زمین خاکی به رده های بالا رسیدند اما حالا که تمکن مالی پیدا کرده اند به جای اینکه هزینه ها را صرف رشد ورزش و اعتلای کشور کنند صرف بساز و بفروش های ویلاها در شمال کشور می کنند .
انتهای پیام/
دیدگاه شما