به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،نادر قرائی کاراته کا همدانی به خبرنگار ما گفت: امسال اين دومين مسابقات بين المللي است كه شركت مي كنم و مدال مي گيرم و اين مسابقات از اهميت خاصي در سبك شوتوكان جهاني بر خوردار است .
دارنده چهار مدال جهانی با بیان اینکه تعداد شركت كنندگان در این رقابتها بيش از ٥٠٠ نفر بوداظهارداشت: ورزشکارانی از کشورهای ارمنستان، عراق، هندوستان، امارات، گرجستان، روسیه، قزاقستان و ترکیه در رده های سنی و اوزان مختلف در مجموعه ورزشی مایک (Mike) ایروان شرکت کردند .
وی ادامه داد: در این دور از رقابتها توانستم در رده سنی بالای 35 سال به مدال طلا دست یابم و این رقابت ها جزو مسابقات با سابقه و مهم بین المللی در رشته کاراته شوتوکان جهانی WSKF به شمار می رود.
قهرمان شوتوکان کاراته جهان در انتقاد از مسئولین بیان داشت: زمانی که پيشكسوت ورزش بارها در بحث قهرماني و الگو سازي در استان پتانسيل ا ش را دارد و ميتواند براي جوانان اين استان تاثير گذار باشد چرا مسئولين هيچ توجهي به اين مسائل ندارند؟
کاراته کا همدانی افزود: با توجه به اينكه اين امر شخصي نيست ويك حركت جمعي به حساب ميآیدو بحث تشويق براي جوانان استان است بنابراین دربخش قهرمان پروري و سلامت جامعه قرار می گیرد و قرار نيست كه ورزشکار از ارزشمندترين اوقات عمر و زندگیی اش بگذارد اما در نهایت مسئولین حمایت نکنند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما