همراه اول
5. شهريور 1397 - 13:17   |   کد مطلب: 34019
خوشحالم مزد تلاش هایمان را گرفتیم/می توانم در دو دوره المپیک حضور داشته باشم
مریم امیدی پارسا دارنده دو مدال بازی های آسیایی جاکارتا گفت:برای این مدال ها بسیار تلاش کردیم . یکسال در اردو بودیم و واقعا سختی زیادی کشیدیم و خوشحالم که مزد تلاشمان را گرفتیم.

به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،مریم امیدی پارسا ملی پوش قایقرانی کشورمان و دارنده دو مدال نقره بازی های آسیایی جاکارتا در مراسم استقبال گفت: مسابقات آسیایی سطح بسیار بالایی دارد و همه تیم ها با تمام قدرت حضور پیدا کرده بودند که خوشبختانه توانستیم مقام دوم را در دو رشته کسب کنیم.
وی افزود: برای این مدال ها بسیار تلاش کردیم . یکسال در اردو بودیم و واقعا سختی زیادی کشیدیم و خوشحالم که مزد تلاشمان را گرفتیم.
بانوی ملی پوش کشورمان با بیان اینکه در مسابقات آینده نیز تلاش مضاعفی خواهد داشت گفت: با توجه به سن پایینی که دارم می توانم در دو دوره المپیک حضور داشته باشم در این جهت تمام تلاش خودم را خواهم کرد تا با ارتقای آمادگی به مسابقات المپیک توکیو اعزام شوم و در آنجا نیز نتیجه خوبی بگیرم.

دیدگاه شما

آخرین اخبار