به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش، به نقل از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در این اجلاس که علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و جمعی از مدیران و مسئولان ارشد نیز حضور دارند، ۷۰ مهمان خارجی از ۳۰ کشور جهان شرکت خواهند کرد.
برخی کارشناسان بر این باورند که گردشگری تنها راه مقابله با تحریمهای بینالمللی است و برپایی چهلمین اجلاس اعضای وابسته سازمان جهانی جهانگردی در همدان نیز آغاز همکاریهای طولانی ایران با این سازمان جهانی در دوران مدیریت جدید این سازمان است.
ایران ۱۶ عضو در سازمان جهانی جهانگردی دارد که ۳عضو آن از همدان، غارعلیصدر، شهرداری همدان و مجموعه گردشگری گنجنامه انتخاب شدهاند.
با پیگیریهای صورت گرفته از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و هیئت گردشگری شرکت سیاحتی علیصدر در شهریورماه سال ۱۳۹۶ میزبانی همدان برای اجلاس جهانی گردشگری سال ۲۰۱۸ قطعی شد.
این پیگیریها که در بیست و دومین نشست مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری و در شهر چنگدوی چین به نتیجه رسید، آغاز راهی پرثمر و با اهمیت برای گردشگری ایران و استان همدان را رقم زد.
با فرصت فراهم شده برای میزبانی همدان در یک رویداد ملی و بینالمللی متولیان امور در حوزه گردشگری به ویژه شرکت سیاحتی علیصدر با برنامهریزی دقیق، در تکاپو هستند تا از فرصت برگزاری این برنامههای بینالمللی استفاده کرد و جاذبهها و ظرفیتهای کشورمان را به دنیا معرفی کنیم.
استانداری همدان، شرکت سیاحتی علیصدر و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان که به عنوان میزبان این رویداد بینالمللی پا در این عرصه نهادند و همه دستگاههای متولی ضمن یاری این مجموعه بتوانند گامی در راستای سربلندی همدان برداشته و بتوان همدان را به جهانیان شناساند.
شرکت علیصدر به عنوان عضو سازمان جهانی گردشگری مقرر شده است تا میزبان برگزارکنندگان چهلمین اجلاس جهانی گردشگری در ایران باشد.
با توجه به اینکه اجلاس جهانی گردشگری یک رویداد بزرگ بینالمللی برای تصمیم گیری متولیان امور این صنعت در عرصه جهانی است، به تبع پس از این اجلاس شاهد توجه برنامه ریزان سفر و قطعا حضور بیشتری از گردشگران داخلی و خارجی به ایران و به ویژه همدان خواهیم بود.
هدف از میزبانی اجلاس جهانی گردشگری احیای نام همدان در عرصه جهانی گردشگری است، و اینکه حق گردشگری همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین و پایتخت گردشگری آسیا ادا شود .
این نخستین بار است که ایران پس از عضویت در سازمان جهانی گردشگری که دهه ۴۰ رقم خورد، میزبان چنین رویداد شاخصی در عرصه بینالمللی و حوزه گردشگری مرتبط با سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) است.
دیدگاه شما