همراه اول
6. فروردين 1398 - 9:54   |   کد مطلب: 34529
تیم امید ایران در شرایطی پا به دیدار برابر عراق می گذارد که نتایج ثبت شده در 10 گروه دیگر اصلا به سود شاگردان کرانچار رقم نخورده است.

به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،به نقل از  "ورزش سه"، تیم امید ایران در گروه سوم مقدماتی المپیک 2020 توکیو حضور دارد و در پایان مسابقه دوم با کسب 6 امتیاز و ثبت تفاضل گل +5 پایین تر از عراقی که 6 امتیاز از دو دیدار قبلی خود با تفاضل +7 ثبت کرده ایستاده است و همین موضوع می تواند به قیمت حذف زودهنگام امیدهای ایران در راه المپیک تمام شود.

 

برای راهیابی به المپیک 2020 امروز سومین مسابقه در گروه های 11 گانه برگزار می شود ( تنها گروه پنجم رقابت ها با حضور ازبکستان، تاجیکستان و هند، سه تیم را در خود می بیند)؛ در پایان بازی های امروز تیم های اول گروه های یازده گانه به صورت مستقیم جواز حضور در رقابت هایی که در دی ماه و در تایلند برگزار خواهد شد، کسب می کنند و 5 تیم دوم که عملکرد بهتری نسبت به تیم های دیگر ثبت کرده باشند، 11 تیم صدرنشین را همراهی خواهند کرد تا در تایلند در 4 گروه 4 تیمی برای رسیدن به المپیک توکیو تلاش کنند؛ در نهایت سه تیم اول سهیمه فوتبال آسیا در المپیک خواهند بود، که همراه با ژاپن میزبان مسابقات 4 سهمیه را به آسیا اختصاص خواهند داد.

برای بررسی شرایط گروه های یازده گانه در زیر به صورت جداگانه شرایط آنها را در پایان دیدار دوم بررسی می کنیم، تا بیشتر متوجه حساسیت دیدار فینال گونه امیدهای ایران و عراق شویم که امروز از ساعت 18:45 دقیقه در ورزشگاه آزادی آغاز می شود؛ دیداری که رایگان است و هواداران می توانند با حضور در ورزشگاه عاملی باشند برای پیروزی امیدهای ایران.

 

گروه اول
در گروه اول تیم های قطر، عمان، افغانستان و نپال حضور دارند و در پایان دیدار دوم گروه، این قطری ها هستند که با کسب 6 امتیاز و تفاضل گل +7 در رده اول قرار گرفته اند و تیم عمان با همین تعداد امتیاز و تفاضل گل +2 رتبه دوم را در اختیار دارد. همانطور که می بینید به ظاهر در گروه اول شرایط به سود شاگردان کرانچار است؛  اما به عنوان مثال در صورتی که عمان موفق به شکست قطر شود و عراق هم ایران را شکست دهد، شاید امیدهای ایران از راهیابی به دور بعدی مسابقات جا بمانند. با این حال چون تیم دوم تفاضل گل کمتری دارد، در مجموع شرایط در این گروه به سود ایران است که تفاضل گل بیشتری دارد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار