به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،حتما شما هم دیده اید که پدر بزرگ و مادربزرگ هایتان در سنین بالا هم سالم و سرحال بوده اند و تا سنین بالایی عمر می کردند. اما این روزها امار مرگ و میر در سنین پایین زیاد شده و همچنین میزان بیماری ها در افراد بسیار افزایش یافته. یکی از مهمترین دلایل این امر تغذیه سالم بوده است. در این بخش می خواهیم درباره نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها با شما صحبت کنیم. با نیک صالحی همراه باشید
پیشگیری از بیماریها با تغذیه سالم
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش تغذیه در سلامت و پیشگیری از بیماریها، بر هم جهت بودن فعالیتهای پژوهشی انستیتو تغذیه و معاونت بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه تاکید کرد.
دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه و دکتر حسینی – رئیس انستیتو تغذیه در نشستی پیرامون نقش و اهمیت تغذیه در حفظ و ارتقای سلامتی و پیشگیری از بیماریها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر عرشی با بیان اینکه ارتقای سلامت جامعه مهمترین هدف حوزه بهداشت است، گفت: تغذیه به عنوان یکی از ارکان مهم در حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماریها، نقش بسیار مهمی در سیستم بهداشتی کشور دارد. بنابراین آگاهی حوزه بهداشت از طرحهای پژوهشی و تحقیقات تغذیهای اجرا شده در این انستیتو یک ضرورت به شمار میآید.
معاون امور بهداشتی دانشگاه در ادامه سخنان خود بر اهمیت هم راستا بودن فعالیتهای پژوهشی انستیتو تغذیه و معاونت بهداشت دانشگاه در جهت حفظ و ارتقای امنیت غذایی و ایمنی غذایی جامعه تاکید کرد.
دماوند؛ مرکز جامع سلامت در حوزه بیماریهای غیرواگیر است
وی شهر دماوند را به عنوان مرکز جامع سلامت در حوزه بیماریهای غیرواگیر معرفی کرد و افزود: این مرکز پتانسیل لازم برای انجام پروژههای تغذیهای در راستای ارتقای سلامت جامعه را داراست.
در ادامه نشست دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اینکه انتظار میرود طرحهای پژوهشی دانشگاه منجر به مرتفع شدن مشکلات مربوط به سلامتی شود، اظهار امیدواری کرد که همکاری بین انستیتو تغذیه و معاونت بهداشتی گام مؤثری در راستای ارتقای امنیت و ایمنی غذایی و سلامت جامعه باشد.
دیدگاه شما