همراه اول
16. آذر 1393 - 12:06   |   کد مطلب: 21999
گپی با علی قیاسی قهرمان لیگ دوچرخه‌سواری استان
سعید قوامی نخستين ملی‌پوش و مدال‌آور این رشته برای نهاوند بود. امروز این رشته در نهاوند قهرمانانی چون بهنام آرین، مسعود قیاسی، کسری قیاسی و علی قیاسی را دارد که توانسته‌اند خود را در سطح ملی مطرح کنند. اما نبود امکانات و هزینه‌های بالای این رشته موجب شده که جوانان میل کمتري به دوچرخه‌سواری از خود نشان دهند.

به گزارش همدان ورزش ؛علی قیاسی متولد سال 75، قهرمان لیگ استان است. او در نخستين دوره این لیگ که چندی پیش به پایان رسید موفق شد در رده‌بندی نهایی در رده جوانان قهرمان استان شود.
با او در مورد وضعیت دوچرخه‌سواری نهاوند گپی زدیم كه در زير مي‌خوانيم:

 

 در نخستين دوره لیگ دوچرخه‌سواری استان جام قادری قهرمان شدی، چه حسی داری؟
خیلی خوشحالم. من زحمات و تمرینات زیادی انجام داده بودم و فکر کنم جواب تمرینات و تلاش‌هايم را با این قهرمانی گرفتم.
 سطح نخستين دوره لیگ را چطور ارزیابی می‌کنی؟
سطح مسابقات خیلی بالا بود. به مسئولان هیأت استان تبریک می‌گویم، کار بسیار بزرگی انجام دادند. لیگ دوچرخه‌سواری موجب رشد و آمادگی ما می‌شود. من شخصاً خیلی از این مسابقات راضی هستم. حریفان هم آماده و با تجربه بودند اما موفق شدم قهرمان شوم.
 به نظر شما این مسابقات چه نقاط ضعف و قوتی داشت؟
نداشتن برنامه منظم و تغییر برنامه مسابقات ورزشکاران را اذیت کرد. اما در مقابل حضور دوچرخه‌سوارانی که در کشور و استان مقام داشتند از نقاط قوت این مسابقات بود.
 چه جایزه‌ای گرفتی؟
یک کارت هدیه، حکم و مدال. جوایز خوبی هم به نفرات برتر دادند. در مجموع لیگ خوبی بود.
 با هر دوچرخه‌ای می‌توان در مسابقات شرکت کرد؟
باید یک دوچرخه کورسی داشته باشی. بدون آن‌هم می‌شود شرکت کرد. ولی هر چه تلاش کنی باز هم آخر می‌شوی. امکانات حرف اول را می‌زند. حداقل باید یک دوچرخه کورسی 4، 5 میلیونی برای حضور در مسابقه در اختیار داشته باشی.
 در این مدت و پیش از آن، حمایت مسئولان خوب بود؟
بد نبود. آنها فقط هزینه کرایه ماشین و ورودی مسابقات را می‌دهند و توان مالی‌شان در این حد است. مابقی مخارج بر عهده خودمان است. البته همین مخارج هم خیلی سنگین و گران است. یک دوچرخه خوب 15 میلیون به بالا قیمت دارد تا به امروز فقط خانواده‌ام مخصوصاً برادرم من را حمایت کرده‌اند. هنوز هیچ‌کس از مسئولان به خاطر نبود اعتبار نتوانسته من را از نظر مالی حمایت کند.
 پس به همین دلیل است كه جوانان میلی به این رشته ندارند؟
بله، عمده‌ترین دلیل جذب نشدن جوانان گران بودن وسایل و خود دوچرخه است. باید فکری برای آنها شود. دوچرخه خوب از ماشین گران‌تر است.
 مهمترین هدف شما در دوچرخه‌سواری چیست؟
هدف اصلی من عضویت در تیم ملی و کسب مدال‌های آسیایی و جهانی است.
 تا چه اندازه به این هدف نزدیک شده‌ای؟
من تلاشم را می‌کنم. قصد دارم در نخستين قدم در مسابقات کشوری به عضویت تیم ملی درآیم. فکر می‌کنم هنوز اول راه هستم و برای رسیدن به هدف‌هایم باید تمرینات بیشتری کنم و البته بیشتر حمایت شوم.
 به علاقه‌مندان این رشته چه توصیه‌ای داری؟
می‌توانند برای ثبت‌نام به هیأت دوچرخه‌سواری شهرستان مراجعه کنند. خود هیأت 3 دوچرخه دارد که در اختیار علاقه‌مندان می‌گذارد تا کار را شروع کنند. از علاقه‌مندان می‌خواهم در همایش‌ها و مسابقات شهرستان حضور پیدا کنند تا جذب این رشته شوند.

انتهای پیام / 

دیدگاه شما

آخرین اخبار