همراه اول
7. ارديبهشت 1394 - 11:47   |   کد مطلب: 23435
پوستی شاداب تا تقویت حافظه با این خوراکی
مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی است که مصرف آن موجب پیش‌گیری از بروز انواع سرطان، پیری، چروک شدن پوست و ...می‌شود.

به گزارش همدان ورزش؛ یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی است که مصرف آن موجب پیش‌گیری از بروز انواع سرطان، پیری، چروک شدن پوست و ...می‌شود.

 

دکتر احمدرضا درستی درباره فواید مصرف انگور سیاه و مویز گفت: به تمام افراد به خصوص زنان توصیه می‌شود در تابستان روزانه حداقل 20 عدد انگور سیاه درشت و دانه‌دار مصرف کنند و در زمستان به دلیل محدودیت دسترسی به این میوه، مویز درشت و هسته‌دار را به همین تعداد مورد استفاده قرار دهند.

 

وی افزود: مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند و مصرف آن از بروز پیری، چروک صورت و ابتلای فرد به انواع سرطان‌ها جلوگیری می‌کند اما افراد باید توجه داشته باشند بیش از 20 عدد این میوه را استفاده نکنند زیرا به دلیل حاوی بودن مقداری قند موجب افزایش قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت می‌شود.

 

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در ادامه یادآور شد: در بدن انسان واکنش‌های ناخواسته و خطرناک رخ می‌دهد که منجر به اکسیداسیون غیرعادی در بدن می‌شود و در نهایت باعث بروز پیری، سرطان و ... در افراد می‌شود بنابراین مصرف مواد حاوی آنتی‌اکسیدان از قبیل سبزی، میوه، انگور سیاه، مویز و... می‌تواند از بروز این عوارض و بیماری‌ها در انسان جلوگیری کند اما افراد باید توجه داشته باشند هرکدام از این مواد غذایی باید تحت نظر متخصص تغذیه و به مقدار لازم مصرف شود.

 

درستی در پایان خاطرنشان کرد: به افراد توصیه می‌شود میوه و سبزیجات رنگی‌تر و تیره را مورد استفاده قرار دهند زیرا هر چه رنگ میوه تیره‌تر باشد خاصیت آنتی‌اکسیدان آن بیشتر خواهد بود.

اثر معجزه‌آسای مویز در افزایش حافظه
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف کشمش سیاه (مویز) موجب تقویت مغز و حافظه می‌شود.
مینا محمدپور، فوق تخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه (هر صبح) ناشتا 21 دانه کشمش سیاه موجب افزایش قدرت حافظه می‌شود.

 

وی افزود: مویز حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، هیدرات‌کربن و پروتئین است.

این متخصص با اشاره به اینکه مویز، فسفر و کلسیم سلول‌های مغز را تغذیه می‌کند اظهار داشت: علاوه بر خاصیت مذکور موجب تثبیت عناصر مورد نیاز بافت‌ها، نسوج و سلول‌های حافظه در مغز می‌شود.

 

محمدپور خاطرنشان کرد: همچنین مصرف روزانه 3 تکه زنجبیل پرورده در عسل و آغشته به خردل همراه با غذا فراموشی را کاهش و تقویت قدرت حافظه می‌شود.

وی تصریح کرد: ترکیب عسل و زنجبیل و خوردن آن رطوبت میان سلول‌ها و بافت‌های مغزی را از بین می‌برد. گفتنی است، مصرف بیش‌ازحد غذاهای سرد، یکی از عوامل فراموشی و نسیان است.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار