مواد لازم:
پیازچه ها را به همراه سیب زمینی، سیر و آب مرغ یا سبزیجات در یک ماهی تابه بزرگ قرار دهید، محتوای ماهی تابه را به جوش بیاورید و سپس حرارت را کم کنید، اجازه دهید 15 دقیقه بجوش خوردن ادامه دهد تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، به عنوان تزئین، سه قاشق از نخود فرنگی ها را در آب به جوش آمده برای 2 تا 3 دقیقه قرار دهید، سپس بیرون بیاوریدشان، در یک کاسه آب سرد قرارشان دهید و کنار بگذارید.
باقی نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه در آن بجوشند – بیشتر از این نباید بجوشند وگرنه طعم دلچسب نخود فرنگی را از دست می دهید. نعنا، شکر و آبلیموی تازه را اضافه کنید، سپس اجازه دهید سوپ به آرامی سرد شود.
سوپ را داخل مخلوط کن بریزید، و تا زمانی که به مقدار دلخواهتان ترکیب شد به مخلوط کردن ادامه دهید. نصف کشک یا خامه ترش را داخل آن بریزید و با فلفل و نمک طعم دارش کنید. برای اینکه سوپ را سرد سرو کنید ممکن است نیاز پیدا کنید کمی دیگر آب نرغ یا سبزیجات به آن اضافه کنید چون با سرد شدن سوپ خود را می گیرد.
برای اینکه سوپ را گرم سرو کنید، سوپ را به ماهی تابه برگردانید و بدون اینکه دوباره به جوش بیاوریدش گرمش کنید. سوپ را در کاسه سرو کنید، و روی آن را با کشک یا خامه ترش باقی مانده و نخود فرنگی هایی که کنار گذاشتید تزئین کنید.
مواد گفته شده در این دستور غذایی برای چهار وعده در نظر گرفته شده است.
هر وعده از این سوپ شامل یک کاسه است. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.
کاری از گروه ترجمه به اندام ( دکتر کرمانی )
دیدگاه شما