
به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش، تکواندو استان همدان همواره از رشته های ورزشی مدال آور در سطح بین المللی ، جهانی و آسیایی و لیگ های داخلی بوده است . بی شک هر رشته ورزشی برای موفقیت نیازمند وجود مربیان کارآزموده ای است که بهترین اوقات زندگی خویش را صرف رشته ورزشیو بالندگی و پرورش شاگردانشان کرده اند. وقتی از اساتید قدیمی تکواندو استان حرف میزنیم نام استاد احمد صالحی در این میان بیش از همه می درخشد . مربی که هم در داوری و هم در مربیگری جزو برترین های استان و کشور می باشد و افتخاراتی را برای هم استانی هایش به ارمغان آورده است . در این مصاحبه قصد داریم با این مربی پیشکسوت بیشتر آشنا شویم .
*خودتان را به اختصار معرفی کنید ؟؟؟
بنده احمد صالحی هستم .بازنشسته کارخانه شیشه همدان.متولد 8/8/1343.دان 7 تکواندو و داور درجه یک ملی فدراسیون تکواندو ایران .
*تکواندو را از چه زمانی شروع کردید و گزیده ای از پیشینه تکواندو استان در گذشته را برایمان بازگو کنید ؟؟؟
بنده تکواندو را در سال 1359 زیر نظر استاد احتظاظی از باشگاه نیلی آغاز به کار کردم . در آن زمان تکواندو بصورت فعلی شناخته نمی شد. بیشتر ورزش هایی مانند کونگ فو در جامعه ما مورد استقبال قرار می گرفت . درتکواندو رئیس هیئت نداشتیم و تکواندو سازماندهی خاصی نداشت.بنده ، ایرج اصغری ،