مریم موسوی در گفتگو با خبرنگار همدان ورزش؛ اظهارداشت: مطالعات گوناگون نشان داده است، پرداختن زود هنگام به فعالیت های حرفه ای ورزشی باعث عدم موفقیت کودک در تداوم این فعالیت ها می شود.
وی اظهارکرد: پرداختن حرفه ای به ورزش در کودکان ونوجوانان تا سن ۱۴ سالگی به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
این کارشناس ورزشی افزود: زودترین سن برای شروع ورزش 6سالگی می باشد که قبل از آن باید فعالیت های فیزیکی کودک جنبه بازی داشته باشد.
مربی باشگاه ورزشی روژان همدان عنوان کرد: بطور کلی در سنین11 تا 14 سالگی ورزش های کم برخورد مانند والیبال، بدمینتون، بسکتبال، فوتبال و دوچرخه سواری توصیه می شود.
موسوی در بخش دیگری از سخنانش گفت: كودك از همان ابتدا كه شروع به دويدن و بازي مي كند، به نوعي مشغول ورزش كردن است.
وی تصریح کرد: بيشتر افرادي كه از دوران كودكي به فعاليت و ورزش عادت ميكنند، در سنين بزرگسالي نيز به رغم مشغله و نوع كار خود، زماني را به ورزش اختصاص خواهند داد.
این کارشناس ورزشی عنوان داشت: ورزشهاي همراه با بازي، بهترين روش براي تبديل كردن تمرينهاي بدني به كاري مفرح است.
مربی باشگاه ورزشی روژان همدان ادامه داد: پرداختن به ورزش ميتواند آمادگي جسماني كودكان و نوجوانان را تا حد بالایی افزايش دهد.
موسوی خاطرنشان کرد: ورزش كسب مهارت؛ موفقيت واعتماد به نفس کودکان را افزايش ميدهد و به آنها ميآموزد كه چگونه محركهاي آني را در خود كنترل نمایند.
وی افزود: اين توانايي نه تنها در ورزش كه در مناسبات اجتماعي نيز مفيد خواهد بود و به يافتن دوستان تازه و اجتماعی شدن کودک كمك قابل توجهی ميكند.
این کارشناس ورزشی اظهارداشت: ورزش تفریحی به كودك ميآموزد كه قوانين را رعايت كرده و منصفانه عمل كند و همچنین كنار آمدن با پيروزي و شكست در زندگی را هم به وی ميآموزد.
موسوی در پایان با اشاره به اینکه چاقی مفرط در جهان بسیار شایع شده است؛ خاطرنشان کرد: اگر كودكان از سنين كمتر به كشف لذت ورزش و بازيهاي ورزشي پي ببرند و كمتر به انجام بازيهاي كمتحرك يا بيتحرك مانند بازي با كامپيوتر بپردازند، در آينده نيز سالم و تندرست خواهند بود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما