همراه اول
26. مهر 1396 - 13:28   |   کد مطلب: 32650
رئیس کمیسیون فرهنگی-اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان؛
ضرورت استفاده از ظرفیت سمن‌ها در جامعه
ضرورت استفاده از ظرفیت سمن‌ها در جامعه
رئیس کمیسیون فرهنگی ـ اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه سمن‌ها بازوهای کمکی و توانمند هستند، گفت: باید از ظرفیت این مجموعه‌ها با توجه به تجربیات علمی و عملیاتی آنها در جامعه، کمک بگیریم.

به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،رضوان سلماسی در کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورای شهر با موضوع بررسی برنامه‌های فرهنگسراها و با حضور نمایندگان جوان سمن‌ها، اظهار کرد: چهار برنامه طی این هفته معرفی شده که هفته سلامت ملی بانوان ایران یکی از برنامه‌هاست.

وی با بیان اینکه «ورزش نسخه رایگان سلامت زنان» شعار امسال هفته ملی سلامت بانوان است، گفت: امیدواریم زنان به ورزش به عنوان یک نسخه سلامت نگاه کنند.

سلماسی با بیان اینکه اقدامی همگانی برای توسعه ورزش همگانی بانوان و تأمین سلامت بانوان صورت گیرد، خواستار برگزاری جلسات فوق‌العاده برای سیاست‌گذاری در حوزه معاونت اجتماعی شهرداری شد.

وی با تأکید بر اینکه رویکرد شورای پنجم ارتباط نزدیک‌تر با تشکل‌ها و کمک گرفتن از سمن‌هاست، تصریح کرد: اعضای شورای پنجم دید مثبتی به این موضوع دارند و امیدواریم این روند ادامه یابد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان و عضو شورای شهر همدان نیز خاطرنشان کرد: سیاست‌ها در شورای چهارم سنخیتی با مدیریت یکپارچه شهری ندارد.

اکبر کاووسی‌امید ایجاد مدیریت یکپارچه شهری را راهکار حل بسیاری از مشکلات شهرداری و شهر دانست.

حمید بادامی‌نجات رئیس مرکز تحقیق و مطالعات شورای شهر همدان با تقدیر از فعالیت سمن‌های جوانان در سطح شهر، بیان کرد: با توجه به وجود کمیته‌های 11گانه در مرکز مطالعات باید یکی از اعضای فعال سمن‌ها در هر یک از جلسات مرکز مطالعات شورا حضور داشته باشد.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان همدان هم در این جلسه با بیان اینکه شورای پنجم شهر همدان در بحث جوان بودن و ورزشکاران بودن مطرح است که این موضوع را باید به فال نیک گرفت، اظهار کرد: امیدواریم شورای پنجم در خدمت به شهروندان و انجام کارهای بزرگ پیش برود.

اسدالله ربانی مهر به انتظارات از کمیسیون فرهنگی-اجتماعی شورای شهر اشاره کرد و گفت: ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها یکی از انتظارات از شورای اسلامی شهر همدان است؛ در دوره‌های گذشته شورا مقرر شده بود کمیسیون فرهنگی-اجتماعی حلقه واسطی بین دستگاه‌های فرهنگی باشد.

وی با تأکید بر اینکه شورا یک تشکل مردمی است، بیان کرد: در بحث شورا و شهرداری در حال حاضر مشکلات و مسائل فرهنگی متعددی داریم اما شاهد بودیم اولویت‌ها مشخص نشده بود.

وی با بیان اینکه کارهای زیرساختی خوبی انجام شده اما انتظار داریم مسائل دیگر از جمله ازدواج، طلاق، آسیب‌های اجتماعی و موضوعات فرهنگی نیز دیده شود، افزود: همدان یکی از استان‌های فعال در حوزه سمن‌ها است.

 

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان همدان با تأکید بر اینکه با تدبیر رئیس جمهور و وزیر ورزش و جوانان نگاه بد گذشته به سمن‌ها وجود ندارد، اضافه کرد: اکنون به سمن‌ها به عنوان یک ظرفیت نگاه می‌شود.

وی با بیان اینکه تعداد سمن‌ها از 20 سمن در گذشته به 110 سمن رسیده است، ادامه داد: در حال حاضر 85 سمن در حوزه ورزش و جوانان داریم اما سمن تخصصی در حوزه ورزش فعالیت ندارد.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان همدان تأکید کرد: در بحث ازدواج و طلاق انتظار می‌رود شورای پنجم به طور ویژه کمک کند.

وی از کاهش چهار درصدی آمار طلاق طی 6 ماه سال در استان خبر داد و یادآور شد: سال گذشته کاهش 6 درصدی در آمار طلاق را شاهد بودیم.

ربانی‌مهر کاهش آمار طلاق در استان را حاصل  همکاری تمام دستگاه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: با وجود 2 هزار و 800 تا 3 هزار طلاق در سال در استان پنج هزار نفر در معرض آسیب هستند که این موضوع در همدان با سابقه فرهنگی و تاریخی مطابقت ندارد.

وی با تأکید بر اینکه بیکاری از مشکلات اساسی جوانان استان است، گفت: متأسفانه وضعیت خوبی در مهاجرت نداریم و اکثر مهاجرت‌ها توسط جوانان است که امیدواریم از سوی شورا در بحث گردشگری و سرمایه گذاری به منظور جلوگیری از افزایش آمار مهاجرت مورد توجه قرار گیرد.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان همدان اظهار کرد: انتظار داریم در بحث سمن‌ها نگاه ویژه به مباحث فرهنگی ایجاد شود.

در ادامه مدیر خانه ریاضیات استاد غیور همدان نیز با ارائه گزارش 6 ماهه این مجموعه، اظهار کرد: برنامه‌های امسال با برگزاری دوره‌های آموزشی شروع شد.

سمیره باقری با بیان اینکه طی چند سال اخیر شهرداری در بودجه و درآمد با مشکل مواجه بوده است، گفت: با وجود مشکلات مالی  موجود در شهرداری مسابقات سراسری، ملی و استانی را داشتیم اما با توجه به اینکه آموزش هزینه کمتری نیاز دارد بیشتر در این حوزه فعالیت داریم.

وی با تأکید بر اینکه خانه ریاضیات را از سال 88 تحویل گرفته است، بیان کرد: طی این مدت دوره‌هایی را به دوره‌های قبل اضافه کردیم.

مدیر خانه ریاضیات استاد غیور همدان با بیان اینکه در مجموع طی 6 ماه امسال 129 دوره برگزار شده است، افزود: در فصل بهار 17 دوره و در فصل تابستان نیز 112 کلاس برگزار شد.

وی با اشاره به افزایش برگزاری دوره‌ها در 6 ماهه سال، طی چند سال اخیر، تصریح کرد: 58 دوره در سال 94، سال گذشته 100 دوره و امسال 129 دوره برگزار شد.

باقری به برنامه‌های روزانه بازدید از مدارس و برگزاری کارگاه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: درخواست ایجاد پارک ریاضی و تملک مدرسه جنت را داشتیم که نیاز به پیگیری دارد.

در ادامه این جلسه دبیران برخی سمن‌ها و موسسات مردم‌نهاد به طرح مشکلات موجود در حوزه جوانان و  ارائه راهکارهایی در این خصوص پرداختند.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار