چیپسهای خانگی چه مشکل دیگری میتوانند داشته باشند؟
اگر دقت کرده باشید می بینید روی بسته های چیپسهای خانگی هیچ نام و نشانی از میزان نمک، روغن، کالری و... نوشته نشده است زیرا هیچ آزمایشگاهی وجود نداشته که بتواند میزان مواد موجود در مثلا 100 گرم چیپس را اندازه گیری کند. تنها مشخصه ای که میتوان روی برخی از این بسته بندیها دید، تاریخ تولید است که آن هم معلوم نیست درست باشد. به نظر میرسد عاملی که باعث میشود مردم برای خرید اینگونه محصولات اقدام کنند، قیمت ارزانتر آنها نسبت به انواع صنعتی است در حالی که عوارض آنها به مراتب بیشتر خواهد بود. بهترین کار این است که چیپس موردنیاز خود را در خانه تهیه کنید زیرا هم از سالم بودن روغن آن اطمینان دارید و هم آن را بیش از حد شور نمیکنید.
برای تهیه چیپس در منزل چه نکتههایی را باید رعایت کرد؟
مهمترین نکته این است که مراقب باشید روغن در اثر حرارت زیاد نسوزد و پس از 2 تا 3 بار مصرف دور ریخته شود. اگر برای مزه دار کردن چیپسها قبل از سرخ شدن، به سیب زمینی ها افزودنی میزنید، باید روغن را پس از استفاده دور بریزید زیرا ممکن است افزودنیها در روغن بسوزند. بعد از اینکه ورقه های سیب زمینی سرخ شدند، میتوانید آنها را ابتدا در صافی و سپس در دستمالهای مخصوص آشپزخانه یا کاغذهای جذب کننده روغن بریزید تا روغن اضافه آنها تا حد امکان گرفته شود.
آیا میتوان به چیپسها نمک نزد و آنها را فقط ترد تهیه کرد؟
میتوان این کار را انجام داد اما در صنعت برای افزایش رضایتمندی مشتری از طعم و مزه چیپس و اسنکها، به آنها نمک و افزودنی میزنند. افرادی که تمایلی به مصرف نمک ندارند میتوانند آن را در خانه تهیه کنند.
اگر چیپسها در معرض هوا قرار بگیرند، دچار مشکل میشوند؟
بهتر است چیپس را در بسته های کوچک و در حد نیاز خریداری کرد اما اگر بسته بزرگی خریدید و بازش کردید، آن را 3-2 روزه مصرف کنید. بهترین مکان برای نگهداری بسته های باز چیپس، جای خشک و خنک است.
اینکه مقدار زیادی از بسته بندیهای چیپسهای صنعتی از هوا تشکیل شده است، علت خاصی دارد؟
نباید اینگونه باشد. این کار برای حجم دادن بسته های چیپس انجام میشود که کار درستی نیست و نوعی تقلب محسوب میشود.
دیدگاه شما